mini plamenski ročaj

Opis

Ko poberete Mali ročaj, takoj veste, da imate odličen inštrument, ki vam bo omogočil, da svoje spretnosti razširite daleč preko vseh prejšnjih meja. Ne glede na to, ali ste na prvih stopnjah učenja svoje obrti ali pa ste jo popolnoma obvladali z bolj omejenimi orodji, bo Little Torch za vas odprl nov svet možnosti.Mala bakla ima neprimerljivo fleksibilnost – uporablja se lahko z več gorivi, vključno z acetilenom, vodikom, propanom, propilenom, MAPP ali zemeljskim plinom.Proizvaja popolnoma nadzorovan, popolnoma stabilen plamen, dovolj vroč, da lahko stopi komercialno varljive kovine, steklo in celo keramiko.

Majhni ročaj podjetja Smith Equipment z lahkoto vari neomejeno množico materialov, spaja najtanjše elemente, vendar proizvaja dovolj toplote za varjenje jekla do 1/8 “debeline ali taljenja 3 oz. Srebra. Značilnosti:
– Z majhno ročko enostavno manevrirate na območjih, ki jih ni mogoče doseči z običajnimi ročkami.
– Različne nastavitve in velikosti plamena Izdelajte popolnoma nadzorovan, stabilen plamen, dovolj vroč, da lahko talite, steklo in keramiko, s komercialno varljivimi kovinami, z navojem tankih plamenov.
– Neprimerljiva prožnost deluje s katerim koli komercialno uporabljenim gorivom, močne in prožne cevi pa se priključijo na kateri koli standardni regulator tlaka.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “mini plamenski ročaj”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja