O podjetju

Smo majhno družinsko podjetje, ki svojo poslovno tradicijo goji in razvija že vse od leta 1990. Naše poslovanje je vedno temeljilo na ponudbi kvalitetnih proizvodov in strokovnih, hitrih in kvalitetnih storitvah, kar nam je omogočilo, da smo postali eden največjih ponudnikov varilne tehnike in opreme v Sloveniji. Od ustanovitve podjetja pa do danes smo stalno širili našo ponudbo proizvodov in storitev, zaradi česar lahko zadovoljimo ker najširši krog zahtev naših strank. Tako lahko danes našim strankam ponudimo širok izbor varilnih aparatov, varilne tehnike in varilne opreme različnih proizvajalcev in cenovnih razredov. Naše stranke lahko izbirajo med aparati in opremo za profesionalno rabo, med aparati za industrijsko uporabo ter med takimi aparati in opremo, ki so namenjeni domači uporabi. V naši ponudbi pa lahko najdete tudi ostale stroje, orodje in opremo za obdelovanje kovin.

Smo generalni zastopnik svetovno priznanih proizvajalcev varilnih aparatov in tračnih žag (CEA, MACC …), ki nam zagotavljajo tudi vso podporo in usposabljanja za opravljanje kvalitetnih in strokovnih servisnih storitev. Zato lahko za vse proizvode v naši ponudbi zagotavljamo strokovni servis in nadomestne dele.

Naša glavna prednost je, da imamo večino proizvodov stalno na zalogi. To nam omogoča, da hitro izpolnjujemo zahteve naših strank. Poleg takojšnje dobave in hitre storitve lahko našo ponudbo vedno prilagodimo specifičnim potrebam stranke. Zaradi tega vam naših prostorov nikoli ne bo treba zapustiti praznih rok.

Pričakujemo vas v naših poslovnih prostorih, ki se nahajajo na Cesti na Brdo 85, v Ljubljani.

PRETENT d.o.o., Cesta na Brdo 85, 1000 Ljubljana, Slovenija
DELOVNI ČAS:
Od ponedeljka do petka od 7:00 do 16:00 ure.

© 2020 PRETENT podjetje za proizvodnjo regulacijske tehnike in trgovino, d.o.o. | Vse pravice pridržane |

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki